א. האם תשלום בגין חודשי הסתגלות מקנה פיצויים הבראה וביגוד וכיו"ב , ההסתגלות מחודש 15/12.
ב. האם בתקופת הסתגלות קים יחסי עובד מעביד
קיבלתי הוודעה מוקדמת של שלושה חודשים מראש בתאריך 15/09/2011הפיטורים יכנסו לתוקף ב15/12/2011
ג. אם אני מקבל נסיעות חופשי בסך 210 ש"ח והגעתי שבוע וחצי לעבודה במשך החודש האם המעביד רשאי להוריד לי את הנסעות במלואם או לתת חלק מהנסיעות.
אני מוגדר כעובד חודשי
שלום מיכאל!
למען הסדר הטוב ניתן להבין כי קיבלת הודעה מוקדמת לפיטורים והם יכנסו לתוקף בתאריך 15/12/2011.
בכל התקופה עד מועד הפיטורין ב-15/12/2011 מתקיימים יחסי עובד מעביד ואתה זכאי לכל הזכויות כפי שהיו לפני מכתב הפיטורין.
כדי שתוכל לקבל את כל זכויותך בתקופת ההסתגלות לאחר מועד הפיטורין ב15/12/2011 על הדבר להיות מסוכם בינך לבין המעביד בכתב.
רצוי כי תקופת ההסתגלות תהיה בהמשך להודעה מוקדמת ותאריך הפיטורין יכנס לתוקף בסיום תקופת ההסתגלות כדי לשמר יחסי עובד מעביד וקבלת זכויות מהמעביד.
לגבי דמי נסיעה - על המעביד לשלם לך בגין נסיעותך מהבית לעבודה וממנה בעבור הימים בהם הוכח כי נסעת לצורכי עבודתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר