אני עובדת 20 שנה בבית חולים במחלקה מסוימת. עכשיו הוחלט להעביר אותי למחלקה אחרת(ללא החמרה בתנאים). אני לא מעוניינת. קיבלתי התרעה של 10 ימים. האם הם יכולים להעביר בניגוד לרצוני?האם הם צריכים לערוך לי שימוע? האם קיימת חובה שלהם להודעה מוקדמת בע"פ, בכתב? אם אני מעוננית להתפטר או לעבור לבי"ח אחר (שלוחה אחרת של אותו מעסיק) האם חלה עלי חובת הודעה מוקדמת? אם כן- של כמה זמן?
תודה
המעסיק רשאי לשנות מקום עבודתו של עובד או עיסוקו ובתנאי שאין מדובר בהרעת תנאים, פגיעה בזכויות שנקבעו בהסכם אישי/הסכם קיבוצי ואין התניה על דיני עבודה.
כל שינוי מהמצב הקיים מחייב כי העובד ייודע על השינוי הצפוי, יבוצע לו שימוע והוא יוכל לשמוע ממקור ראשון על הסיבה לשינוי ולהביע את השגותיו.
לא מומלץ להיות בדין מתפטר אלא מפוטר.
במקרה התפטרות חלות עליך תניות חוק הודעה מוקדמת להתפטרות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
