שלום, שמי שי ואני בן17.5vאני עבדתי כשבועיים בפיקנסין שזה אוכל סיני מהיר בקניון עזריאלי מודיעין, בעל הבית של כל הסניפים כנראה שלא אהב אותי והחליט לפטר אותי.עכשיו בסוף המשמרת הראשונה שלי אמרו לי שרק אחרי 30 משמרות אני מקבל את התשלום על החפיפה (יום ראשון בעבודה)ועד שאמרו לי כבר עבדתי באותו היום 9 שעות.לאחר שבועיים שהחליט לפטר אותי חיכיתי למשכורת שלי ושקיבלתי אותה גליתי שחסר לי 4 שעות של תשלום עליהם בדקתי זאת עם המנהל סניף והוא אמר שהוא יבדוק לאחר שבוע בלי תוצאות הלכתי לשם ובעל הבית היה ואמר שאני לא מקבל את ה4 שעות האלה מכיוון שלא עבדתי יותר מ30 משמרות אך אני לא פיטרתי את עצמי אלא הוא זה שפיטר אותי מה אפשר לעשות במקרה זה ואיזה זכות נפגעת בי פה? ואיזה צעד צריך לעשות כדי לקחת את זה צעד אחד קדימה?
זכותך לקבל תשלום עבור כל השעות שעבדת, שאם לא כן, הנך לפיצויי הלנת שכר. אתה יכול להגיש תביעה לבית הדין לעבודה (ישנם טפסים), אני מציעה לך לפנות למשרד התמ"ת ולהתלונן כנגד המעסיק.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר