שלום רב!
נתנו לי מכתב על הפסקת עבודה והודיעו לי שעלי לנצל את כל ימי החופשה שלי (4 חודשים) כתבו כולל חודש הודעה מוקדמת. (סה"כ 5 חודשים בבית) . ביקשתי לדעת מתי חודש ההודעה המוקדמת ולקבל את זה בכתב וסרבו לתת לי ,השאירו את התאריך מעורפל. בהנחה שאני מסיים את עבודתי בסוף נובמבר 2011 ,במקרה הספציפי שלי הכולל חופשה וחודש הודעה מוקדמת ,מתי על פי הגדרת החוק הוא החודש המדויק של ההודעה המוקדמת ,כי זה הושאר מעורפל ? האם חודש יולי או חודש נובמבר 2011 ? זה חשוב לי מסיבות שאני לא יכול לפרט כרגע. תודה מראש .
על המעסיק לאפשר לך לנצל את ימי חופשתך הצבורה עד מועד הודעה מוקדמת או לאחריה.מועד החופשה כאמור לא יכלול את חודש ההודעה המוקדמת ובתקופת ההודעה המוקדמת יכול המעסיק להעסיקך או להוציאך לחופשה ובלבד ששילם את שכרך ותנאים נילווים כבעבר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
ממועד מתן מכתב הפיטורים בו רשום מתי נתקלה הודעת הפיטורים וכמה ימי הודעה מוקדמת מגיעים לך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר