שלום,
אני מסיימת את עבודתי בחברה לאחר 8 חודשים כאשר שבעה חודשים מתוכם קיבלתי משכורת של 25 שקל לשעה +הבונוסים. אחרי שבעה חודשים קודמתי לתפקיד אחר כאשר הורידו לי את המשכורת מ 25 ל 21.75. לטענתם אעבוד שלושה חודשים שנחשבים כסטאג' לאחר מכן ירימו לי את המשכורת ל 22 ואחרי חצי שנה של קביעות אוכל לעלות את המשכורת ל 25 שקל לשעה. אם אפר את ההסכם של 3 חודשים יורידו לי אלף שקלים מהמשכורת .
גם כן לפי דרישתם לפני שנכנסתי לתפקיד החדש הייתי צריכה לעבור סטאג' של 80 שעות ללא שכר ולקבל תמורה 1500 שקל לקניית מוצרים של החברה. עקב דרישה נכנסתי לתפקיד לפני סיום הסטאג' אך מסרבים לתת החזר אפילו חלקי ולא שולמה לי משכורת על כך. גם כשהתפטרתי מהמקום כשאין לי שנה ביקש המעביד שאתן לו 8 ימים של ימים אחרונים יום פר חודש.
השאלה שלי האם אני יכולה לדרוד פיצויים לגבי הסטאג' שלא שולם לי והאם אוכל לבקש פיצויי לגבי זה שהורידו לי את השכר למרות שחתמתי על חוזה?
תודה...
השאלה מורכבת מידי וגם התשובה, בשביל להשיב כאן בפורום. עלי ללכת לייעוץ ולהציג את כל המסמכים, ההתכתבווית, החוזה 0אם יש) ואת תלושי השכר.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר