שלום רב,
אני מעוסק בחברת קבלן האחים עובדיה בנמל התעופה בן גוריון, אני סטודנט בחברה דורשים מהסטודנטים לתת את המערכת שעות וכן את לוח המבחנים, וזה משעשיתי, בסידור העבודה האחרון נוכחתי לדעת כי לא הוכנס לוח המבחנים שלי למערכת סידור ועל כך קיבלתי משמרת שמפריעה להתקיימות המבחן שלי, בגלל שאני שחכתי מזה בגלל בעיות אישות שהיו לי, אז הודעתי למפקח בעבודה כ 4 שעות לפני המשמרת כי אני לא יכול להגיע למשמרת בגלל המבחן ולא הייתי אמור לקבל את המשמרת הזאת וקיבלתי אותה רק בגלל שזה לא הוכנס למערכת על ידם הלוח מבחנים שלי, המפקח מצידו טען כי זו אשמתי ואוסר לי להודיע בזמן קצר כזה, מחר אני אומר לעשות משמרת לילה וכרגע התקשר אליי המפקח ואמר שבגלל המקרה שקרה על המשמרת שביטלתי כמה שעות לפני אז המנהלת יחידה של החברה החליטה להוריד אותי מכול המשמרות עד לשיחת בירור איתה.
ברצוניי לשאול מה עליי לעשות ? והאם זה חוקי להשעות אותי על דבר כזה ? ובנוסף אם אכן זה חוקי אז הם צריכים לשלם לי שכר על ימים שאני מפסיד ?
אשמח לעזרה שלכם
תודה מראש אריאל
השעייה מעבודה כמוה עפ"י הפסיקה כפיטורים מעבודה.
על המעסיק להמשיך לשלם את שכרך וזכויות נילוות עד לביצוע הבירור וגם לאחריו כל עוד לא הסתיימו יחסי עובד מעביד.
מומלץ כי תסתייע ביעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
