1-אני עובד בבמוסך 15 שנים במשך 11 שנים המעביד היה דואג שנהג היה מסיע אותי למקום העבודה ובתום יום עבודה מחזיר אותי לביתי ולא משלם לי נסיעות ב-4 השנים האחרונות חלו יחסים לא טובים ביננו והמעביד דואג להסיע אותי למוסך בבוקר ואחרי העבודה נסעתי באוטובוסים לביתי שביקשתי החזר נסיעות הוא מסרב מה עלי לעשות ואם מגיע לי החזר נסיעות במשך ה-4השנים האחרונות.
2-בהסכם הקיבוצי מגיע תוספת ותק 1%כל שנה שעד לפני 3 חודשים לא שילמו לי שדרשתי תוספת זו קיבלתי 1%על כל שנה שבס"הכ הם7% לכל 7 השנים האחרונות שאלתי היא האם מגיע1% לכל שנה כפול 12 חודשים שבכל שנה כפול 7 שנים
כן, מגיע לך הוצאות נסיעה לכיוון אחד (לכיוון אחד מסיעים אותך) עבור 12 חודשים *4 שנים = 48 חודשים.
מגיע לך תוספת של 1% ותק לכל שנה, ב-7 שנים האחרונות, כלומר נניח שקבלת בחודש ינואר תוספת 1% הרי שיש לשלם לך את השכר עם התוספת לאורך כל 12 החודשים של השנה. בשנה שלאחר מכן מגיע לך תוספת של 1% נוסף לאורך כל השנה וכך כל שנה.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר