אני עובדת כיועצת בחברת קוסמטיקה וגרה בחיפה ובהתחלת עבודתי בחברה עבדתי רק בחיפה עד מהר החברה החליטה שאני יקיף גם את אזור צפון ובהמשך אחרי חצי שנה גם את אזור מרכז ואפילו דרום עד באר שבא,עד לפני פחות משנה נסעתי עם רכב פרטי שלי בשנה האחרונה קיבלתי רכב חברה אך הם לא משלמים לי עבור שעות נהיגה למעט שעה אחת בלבד..כאשר בפועל אני נוסעת לפעמים חיפה באר שבא יותר מארבע שעות הלוך ושוב..
היום כשראיתי ששיבצו אותי שוב ביום ה' בשבוע דרומה ביקשתי לשנות זאת אך האחראית עלי עמדה על כך שזה לא אחראי מצידי לא להגיע ,עד מיהרה צילצלה ואמרה לי שהסמנכ"ל שוק מקומי אומר שאם אני לא מגיעה ליעד במבוקש שהוא מודיעין ביום חמישי אז עלי להחזיר מפתחות רכב חברה כבר ביום א בבוקר,הגעתי הביתה היום וראיתי שהיא שלחה לי מייל שאומר שהם מזמינים אותי לשימוע ביום ה' במשרדיי החברה..
האם אני צריכה יעוץ משפטי?
האם זה חוקי לא לשלם לי שעות נהיגה?
מה עלי לעשות?
תודה
כן, את צריכה ייעוץ משפטי. יש לבדוק את החוזה שלך ופרטים נוספים. אני מציעה לך גם ללכת עם עו"ד לשימוע. בקשי ליפרטו לך בכתב מה מטרת השימוע כדי שתוכלי להתכונן.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר