אני עובדת קרוב ל-6 שנים כגננת שכירה בגן.. אך מנהלת לבדי את הגן בתחום החינוכי, במבנה מפואר, כשסביב ארגנתי בצורה מדהימה את הסביבה החינוכית ואף ידועה בקרב הורי הגן בשל כך..לאחרונה החליט הבוס שלי שהגן לא מספיק רווחי לו והמבנה מאד גדול ועל כן הוא מחלק אותו ל-2 ועלי לחלוק את המבנה עם קבוצה נוספת(כפול ממה שהיה עד כה), שהוא מקטין את הגן בעזרת בניית קירות חוצצים, מביא לגן גננת נוספת ועלי לעבוד איתה ברוטציה,כמו כן שעלי לוותר על חלק נרחב מפינות הגן שהקמתי מפאת חוסר מקום להתחשב ברצונה של הגננת השניה מבחינת ארגון הסביבה החינוכית ולעבוד איתה בשיתוף פעולה.. כשהתחלתי לעבוד בגן זה לפני 6 שנים, עבדתי כך במבנה אחר שלו, רעוע יותר ברוטציה עם גננת נוספת ומשלא התאים לי ביקשתי להתפטר ואז הוא הבטיח להעביר אותי למבנה המפואר שלו ושם אהיה גננת יחידה עם קבוצה יחידה.(הבטיח וקיים). נכון לעכשיו הוא רוצה להחזיר אותי בעצם לתנאים בהם התחלתי לעבוד אצלו מלפני 5 שנים, לעבודה עם גננת נוספת ברוטציה..בתחושותיי זוהי הרעת תנאי העבודה שלי(למרות שמשכורתי לא נפגעת), לאחר שהתרגלתי לעבוד ולטפח מקום גדול ונרחב, עלי פתאום לחלוק אותו בצמצום עם קבוצה גדולה נוספת..אני חשה שאינני מסוגלת לעבוד בתנאים שכאלה, בעיקר כי אני אדם מאד אינדיבידואלי וכך גם היו תנאי העסקתי, שאלתי, האם יש כאן הרעת תנאי עבודה והאם אני זכאית להתפטר ולקבל את הפיצויים?
לצערי, לא מדובר בהרעת תנאים. התחושות שלך , עד כמה שיהיו מוצדוקת , אינן ראויות להחשב כהרעת תנאים מזכה בפיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר