שלום, אני מנהלת בחברה. כחלק מהתנאים שלי יש לי רכב חברה עבורו אני משלמת שווי מס של 3000 ש"ח. יש לי תינוקת בת שנה וחצי. מאז שחזרתי מחופשת הלידה סוכם עם מנכל החברה שאני יוצאת מהעבודה בשעה 16:00. כיום אני בחודש השמיני להריוני. מידי פעם (כ-3 פעמים בשבוע) במסגרת העבודה מתואמות פגישות אצל לקוחות החברה מחוץ למשרד. עד כה ההגעה אל הלקוחות הייתה עם הרכב שלי ולא הייתה לי כל בעיה עם זה מאחר והפגישות היו מסתיימות בד"כ לפני צאתי מהמשרד. לאחרונה שעות העבודה מול הלקוחות מחוץ למשרדי החברה הורחבו, והחזרה למשרד היא אחרי השעה 16:00. נדרשתי ממנכל החברה להשאיר את הרכב בידי העובדים ולצאת מהעבודה במוניות. הדבר מאוד מגביל מאחר ואני צריכה להוציא את התינוקת שלי מהמעון . אני בהריון בחודש השמיני ואני לא מתכוונת להסתובב ברחובות עם כיסא בטיחות על מנת שאוכל לאסוף את הילדה שלי בבטחה. האם מנכל החברה יכול לדרוש ממני למסור את הרכב לצרכי עבודה, למרות שאני משלמת עליו? האם בחופשת הלידה שלי יכול המעסיק לשלול ממני את הרכב? (בחופשת לידה הקודמת הרכב נשאר ברשותי). אודה על תגובה מהירה. מיכל
בנסיבות העניין יש לבחון את הסכם העסקה שלך.
מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר