אחרי שאכלתי מהם המון קש וצרות חברת הביטוח הלאל החליטה לעשות כך: הגשתי 3 תביעות לקחה הגברת שטיפלה בשלושת התביעות איחדה אותם תחת מספר תביעה אחת והחליטה שאני אקבל רק 16.500 ש"ח וזאת לפנים משורת הדין וכאשר היתחלתי לכעוס עליה אמרה לי שנכון אני צודק ויש שם גם תביעה לאי כושר עבודה בהתאם לפוליסה הקולקטיבית הייתי אמור לקבל סך של 20000 ש"ח במידה וזה יאושר בשתי התביעות האחרות היא הסכימה לשלם לי לאחר שהורידה לי את האחוזים של הנכות הצהלית ,בשבוע שעבר חתמתי על מיסמכי וויתור קיבלתי את ההמחאות עדיין לא חתמתי עליהם וגם לא פדיתי אותם מה עלימ לעשות כדי שלא ארומה ע"י הנוכלים האלה .
קודם לכן 16.500ש"ח.
כמו כן אותה טמבלית שכניראה חשבה שהיא צריכה דווקא לעשות מכה עלי לאחר שעירבתי את מיפעלי הכלכלה, ואת מבקר המדינה הסכימה כמובן לפצות אותי רק על אי כושר עבודה ולפנים משורת הדין ע"ס כ-3000+ש"ח את הכסף טרם פדיתי האים הויתור יתפוס או אי פרעון ההמחאות ואי חתחמה על הסכמתי לתנאים שלהם לי ניראה שיצאתי גרוע זה נימשך שנה שלמה,תנו לי תשובה דחופה אישתי כבר חולה ובוכה מהם ואני על סף בכי מהם תעזרו לי בבקשה
כל הסכומים שמדובר בהם הינם סכומים חד פעמיים ולא חודשיים כולל אי כושר העבודה ע"ס כ-3000+ש"ח
ניראה לי כי יש כאן גזלת הרש ומירמה שדורשת חקירה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
ולא אקבל את הכסף מה תקף מה ששלחתי אליהם וויתור ואו עצם זה שלא פרעתי את ההמחאה מעיד שאני לא מסכים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר