אני עובדת בחברה במשך שנתיים 14 שעות בשבוע וקיבלתי שכר בתעריף של 40 ש"ח לשעה. בחודש האחרון קיבלתי את המשכורת וראיתי ששולם לי שכר אך בתעריף מינימום של 20 ש"ח לשעה. החברה אמרה לי שחלה טעות ובמשך שנתיים שולם לי "בטעות" בתעריף גבוה מדי. כעת הם ישלמו לי בשכר מינימום ודורשים שאני אשלם את ההפרש בחזרה עבור השנתיים. זה לא מקובל עליי, האם אני זכאית לכספים האלו וגם עבור החודש האחרון? תודה.
כן, הם שינו לך את חוזה העבודה החל מהחודש האחרון. אמרי להם שאינך מסכימה ואם לא ישיבו את המצב לקדמותו, את תתפטרי ותהיי זכאית לפיצויי פיטורים
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תודה על המענה, החברה טוענת שיש להם חוזה חתום על ידי (מלפני שנתיים) ובו כתוב שהשכר שלי יהיה בתעריף מינימום, לי אין העתק של החוזה.
במשך התקופה שעבדת נוצר חוזה חדש בהתנהגות כי מעל לשנתיים קבלת שכר אחר ממה שכתוב בחוזה, אם באמת כתוב בחוזה 20 ש"ח לשעה, ולכן, אין הם רשאים לדרוש ממך החזר . לגבי העתיד כתבתי לך כיצד לנהוג
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר