בקצרה, אני עובד בחברה קצת יותר משנה וקיבלתי מכתב זימון לשימוע מסיבת קיצוצים בכ"א, אך כשיחה מקדימה מנהל שלי דיבר איתי על חוסר שביעות רצון שלו מזה שאני מדבר עם עובדים אחרים בחברה בטלפון ושיש עובדים שלא אוהבים אותי, אז שאלתי מה הסיבה? הוא אמר קיצוצים.
ימיים אחרי התקיימה שיחת שימוע עם מנהל בכיר והמנהל שלי ונמסר לי כי כשיגיעו להחלטה יודיעו לי ובנתיים אשב בבית
בישיבת סוף החודש המנהל הציג לכולם את כך שפוטרתי וזאת עוד לפני שקיבלתי כלל הודעה על פיטורי ושהסיבה היא חוסר נאמנות לחברה, בנוסף ציין שכל מישמפוטר מהחברה לא יכול להתקבל בחברות בנות אחרות של אותו אירגון, לאחר כמה דקות נכנס הנכל וחיזק את דברי המנהל ואמר לכולם שסוף סוף נפתרו מנגע והוא לא יסבול עובדים חסרי נאמנות
האם יש לי עילה מספקת לתבוע פיצוי על פיטורים בחוסר תום לב והוצאת דיבה?
עליך להמציא ראיות ממשיות לעניין חוסר תום הלב וכמובן גם לעניין הוצאת לשון הרע. באם יש לך כאלו (כגון הקלטות, תצהירים של עדים למקרה) בוודאי שיש לך את אותן עילות התביעה. ומומלץ לפנות לעו"ד בעניין זה ולתבוע את המגיע לך עפ"י דין.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר