אני עובדת במקום עבודתי כ4 חודשים, במשך הזמן הזה אני מבלה במחיצתו של יועץ חיצוני שמלווה את התחום בו אני עובדת באופן רציף, בזמן עבודתי מולו, בנוכחות המנהלת שלי ואנשים נוספים אני חווה ממנו תחושה של זלזול וביטול דבריי בצורה מעליבה, הוא מביט בי מבט משתק ופוגע שאני אומרת משהו ומציין בזלזול דברים רבים שאני עושה אל מול מנהלי ועמיתי לעבודה.
הוא מבטל את עבודתי גם שלא בנוכחותי ואומר למנהלת שלי, שעדיין לא ממש מכירה את יכולותיי ואותי באופן אישי.
אני רוצה לציין שבמשך התקופה הקצרה הזו קיבלה אותי לעבודה מנהלת אחת שעזבה ואז ניהל אותי מנהל אחר ועכשיו החלה בניהול התחום מנהלת נוספת שהיועץ שהיה נוכח לאורך כל הזמן במקום עכשיו מלווה הרבה יותר רלוונטי ופעיל למולה וכמעט כל עבודתי היא מולו (היועץ) ולא מולה ישירות, כך שאני מרגישה שהוא זה "שנותן את הטון" ביחס לדמותי ומקומי בעיניה מבלי שניתנת לי ההזדמנות לעשות זאת בעצמי.
זה דבר שמעולם לא קרה לי לפני כן ותמיד הייתי מאוד מוערכת בסביבתי ובעבודתי.
אשמח לעצה והמלצה
לא ניתן לתת לך המלצה. אך אם את עובדת תקופה כל כך קצרה וחשה כך, רצוי שתדברי עם הממונה עליך ותספרי לה הרגשתך ואם המצב ישאר בעינו, זכותך להתפטר.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר