אני עובדת בעבודתי מיזה 3.5 שנים
לפני כחודשיים ביקשתי העלה במשכורת - והעילו לי את השכר מ22 ש"ח ל25 ש"ח ( לאחר שביקתי המון פעמים העלה במשך כל תקופת עבודתי ) המנהלת שלי החליטה שבגלל שהיא העלתה לי את השכר היא מגדירה לי תפקיד דראש צוות המחלקה ואמרה לפני שהיא יודעת שאני עושה את התפקיד הזה 3.5שנים אבל בשביל העלה היא הגדירה לי תפקיד אני הסכמתי ובחודש האחרון קיבלתי תלוש משכורת עם שכר שעתי של 25ש"ח . בשבוע האחרון התפטרו 2 בנות מהמחלקה שבה אני עובדת ( היינו 3 אני +2 ) והכל נופל עליי במחלקה אם זה ללמד 2 בנות חדשות+לבצע את העבודה השוטפת שלי + לענות לכל מי שפונה למחלקה +להעביר אליי את התפקידים ששתי הבנות במחלקה היו עושות כי כרגע אין מי שיעשה אותם אני התלוננתי בפניה ואמרתי לה שכל העומס הזה קשה לי והיא בתגובה התחילה לצרוח עליי ליד האחמש"ת בחדר סגור וכל הקומה שמעה את הצרחות שלה ואמרה לי איך אני לא מתביישת אני הסכמתי שהיא תעלי לי את השכר ואני יעשה את כל מה שקשור במחלקה ( הסכמתי לפני ששתי בנות עזבו יחד ) ואני בסך הכל אמרתי שמאוד קשה לי עם כל העומס הזה . אני מרגישה מאוד מאוד מושפלת על כך שצרחה עליי ואני לא יודעת איך אני יכולה לחזור לעבודתי אחרי עוגמת הנפש שנגרמה לי מה עליי לעשות ? האם אני יכולה להתפטר ולדרוש את הפיצויים עקב ההשפלה של המנהלת שלי ?
יחסה המבזה של מעסיקתך, עד כמה שיהיה לא נעים לא יזכה אותך בפיצויים באם תגישי תביעה בבית הדין לדיני עבודה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר