אני מנהל סניף של חברה מסויימת בירושלים. לחברה יש מספר סניפים. סוכם שהשכר שלי הינו מינימום שעתי + אחוזים. עקב כך שהמקום התקדם והשכר עלה החברה לא הייתה מעוניינת להמשיך בסיכום הזה ומכיוון שלא הסכמתי להסדר אחר ומכיוון שאם ישנו לי את התנאים אוכל לדרוש פיצויים הם מצאו פיתרון "יצירתי", להעביר אותי לסניף אחר בעיר שההכנסה שלו כשליש מההכנסה היכן שאני עובד. כתוצאה מכך המשכורת שלי תיפגע משמעותית באופן ישיר. האם מדובר בהרעת תנאים ואוכל להעביר מכתב התפטרות עקב הרעה בתנאים או שלא. במידה ולא האם יש זמן הודעה מראש ברגע שמעבירים אותי סניף או שאפשרי מהיום למחר
תודה
היות וכתוצאה מהמעבר ישנה ירידה ניכרת בשכר עבודתך, הנך יכול להתפטר כדין מפוטר ולדרוש את כל זכויותיך לרבות פיצויי פיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
מכיוון שהם מנסים לגרום לכך שלא אקבל פיצויים הם אמרו שרק יעבירו אותי לסניף אחר (במרחק של כ2 קילומטר מהסניף שבו אני עובד) אבל תוספת האחוזים שלי תהיה מהסניף בו עבדתי וכך כביכול השאירו לי את אותם תנאים , מה שכן לא באמת תהיה לי שליטה על המכירות במקום. האם בכך באמת הם עוקפים את בעיית הרעת תנאים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר