שלום הנני עובד בחברת שמירה בקניון המפקח הביא לנו לחתום על נוהל לפי דבריו האומר פחות או יותר את הדברים הבאים "שאנחנו מיתחייבים לקבל את הלקוחות בסבר פנים כמו כן מותר לנו ליבדוק רק גברים עם גליי וכל אדם שניכנס אנחנו אמורים לישאול אותו האם הוא חמוש ואם לא נעשה כך יוכלו להפעיל אמצעים נגדנו" אלה פחות או יותר הדברים הכתובים כפי שזכור לי הבעיה היא שלא הסכמתי לחתום מבלי לקחת את המיסמך הביתה מכיוון שלפי דעתי גם דבר שיראה כיביכול שטותי יכול להיות נגדי במיקרה של פיטורים על מנת לא לשלם פיצויים היות ולא רציתי לחתום נאמר לי שכל העובדים חתמו ואם אני לא אחתום אז הוא יוריד אותי מהמישמרת של מחר שאלתי היא אם אני לא חותם והוא מוריד אותי מהמישמרת בגלל זה האם אני יכול לידרוש פיצויים או במיקרה שאני חותם ולאחר מכן מוכיח שחתמתי בגלל איומים האם החתימה תופסת אודה לתשובה מהירה
קודם כל - זה לגיטימי שי נהלים וזה לגיטימי שהמעסיק מחתים את העובדים על הנהלים. אם אינך מוכן לחתום מבלי לקבל קודם עותק, כתוב לו כי אתה מבקש עותק על מנת לקרוא ולהתייעץ קודם חתימתךולאחר מכן, תחליט אם לחתום אם לאו. אם תכתוב זאת והוא יוריד לך משמרות ויפגע בתנאי עבודתך, תוכל להתפטר בגלל הרעה בתנאי עבודה ולכתוב לו כי זו סיבת ההתפטרות ולאפשר לו לתקן את המצב. אם לא יתקן את המצב, תהיה זכאי לפיצויי פיטורים עקב ההתפטרות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
אכן זה לגיטימי שיש נהלים במקום העבודה אך אני חתום כבר על חוזה עבודה ולכן אינני מבין מדוע עליי לחתום על נהלים למיניהם אם אני כבר חתום על חוזה כמו שהבנתי לפי דברייך מישתמע שהמפקח יכול להחתים אותי על עוד נהלים אם יהיה חפץ בכך למרות החוזה???? כמו כן לא ממש הבנתי אם אינני רוצה לחתום על נהלים האם יוכלו לפטר אותי בגין זה או להעביר אותי למקום עבודה אחר??? כמו כן המפקח כבר הוריד אותי מהמישמרת מכיון שלא חתמתי האם אני יכול לשלוח מכתב לחברה שישלמו לי על הימים הללו שהמפקח לא מביא לי לעבוד ואם זה לא ישולם לקבל פיצויים??? ולגביי המיכתב שאמרת לי לכתוב לו האם אני צריך להביא לו את המיכתב או שלישלוח את המיכתב לחברה בדואר רשום ואם אני אמור להביא לו את המיכתב אז איך אני אוכל להוכיח לאחר מכן שהבאתי לו תודה מראש אודה לתשובה מהירה כי אנני יודע איך ליפעול בנדון והאם יש באפשרותי לקבל פיצויים במצב שכזה
אני מציעה לך ללכת לייעוץ משפטי שם תוכל להציג את כל במסמכים ולקבל ייעוץ נכון ומדוייק
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר