צהריים טובים,
פוטרתי ממקום עבודתי ב6 לפבואר האחרון. הפיטורים היו מיידים והמעביד שילם לי דמי התראה מוקדמת של 30 יום, המעביד הפריש מידי חודש תשלומים עבור פיצויים לזכות ביטוח המנהלים שלי.
שאלתי היא: תוך כמה זמן מחוייב המעסיק להעביר את התשלום ליידי?
האם הזמן הנ"ל נספר מיום הפיטורים בפועל, או מתום 30 ימי התראה עליהם המעביד שילם לי אך ביקש שלא אגיע לעבודה
שאלה שנייה: האם יש פרק זמן שונה לתשלום הפיצויים במידה וכספי הפיצויים מצויים בידי חברת הביטוח? (ביטוח מנהלים), אם כן מהו הזמן ?
שאלה שלישית:במידה והמעסיק עדכן את סוכנות הביטוח באופן מיידי על הפשרת כספיי הפיצויים בפוליסה ושחרורם לזכות העובד, על מי חלה אחריות במידה של הלנה ואיחור בתשלום דמי הפיצויים בפועל? תודה מראש!
ככל שלא עבדת בתקופת ההודעה המוקדמת יחסי העבודה נסתיימו מידית ומניין הימים לקבלת פיצויים תחל מידית.
החל מהיום ה-31 הפיצויים ייחשבו כמולנים יחד עם זאת מאחר ושחרור הכספים נעשה באמצעות חברת ביטוח ברוב המקרים זה לוקח יותר זמן...
לצערי, החוק לא עולה בקנה אחד עם המציאות.
האחריות היא של מעסיקך במידה ופיטר אותך!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר