שלום ! עבדתי במקום עבודה 3 שנים, הופסקה עבודתי מעכשיו לעכשיו, קיבלתי הודעה לסיום עבודה לא להגיע יותר מיום ההודעה , בגלל שהפסקת עבודה מעכשיו לעכשיו ללא התראה מוקדמת- על כמה חודשים צריך המעביד לשלם?
ואם מגיע לחתום אבטלה אני יכולה להתחיל לחתום למרות שעדיין המעביד משלם ןלמעשה אני לא עובדת? מניסיון איתם הם מושכים ולא משלמים בזמן- עד מתי לכל היותר המעביד אמור להעביר לי את כל הכסף של הפיצויים, ימי חופשה וכו.?
יש לי הרבה שאלות אני רוצה להתייעץ- למי עליי לפנות להסתדרות או לבית דין לענייני עבודה?יש המון בעיות ומחדלים במקום העבודה ברצוני לתבוע אותם על הנזק שנעשה לי- כמו כן לפני כחצי שנה קיבלתי הודעה שלא הופרש כסף לפנסיה- פיגור בתשלום הפנסיה?? עד לאן.... אשמח לתשובה!!תודה!
קודם כל הליך הפיטורים שלך לא כדין. מומלץ לפנות לעו"ד מתמחה בדיני עבודה בעניין זה ולאו דווקא להסתדרות!
לאור כל הנסיבות שהעלית מגיעות לך עילות תביעה רבות לדוג': הודעה מוקדמת, פיצויי פיטורים, שכר אחרון, אי הפרשות לקרן פנסיה ועוד.
אנא פני לייעוץ אישי בעניין זה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר