שלום אני עובד ברשת של מזון מהיר גדולה במשמרות קרה מקרה כי אני לא הגעתי למשמרת אחת ובאותו היום גם לא עניתי לפלאפון מסיבות שונות לאחר כשבוע שלא היה קשר ביני ולמעסיק קיבלתי מכתב שאומר שאם לא אצור קשר עימם תוך 10 ימים הם יראו זאת שהתפטרתי. הלכתי אליהם והם אמרו לי כי מספיק להם שלא עניתי ולא הלכתי לאותה משמרת כדי שיראו זאת שהתפטרתי וזה גם אומר שלא אקבל פייצוים אשר מגיעים לי. האם זה חוקי שייראו שהתפטרתי אפילו שלא אמרתי זאת בכלל. תודה מראש
לחלוטין כן. באם לא טרחת להודיע למעסיקך מדוע אינך מגיע לעבודה ויותר מכך הרי שלא ענית לשיחות הטלפון ואף לא יצרת קשר במשך שבוע עם המעסיק, המעסיק יכול לראות בכך התפטרות שלך שכן יצרת למעסיק נזק ליום המשמרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
אם אותו אי הגעתי למשמרת הייתה מין מחאה על זלזול שיש כלפיי וגם האם שהם ראו את התפטרותי לפני תום 10 הימים שהיה כתוב במכתב ששלחו לי עוד גם לפני ששלחו את המכתב בכך שניתקו אותי מהשרת שיש להם באינטרנט בכדי להגיש משמרות וקבלת תלושי משכורת
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר