הי- אני עזבתי את עבודתי כמנהלת מכירות לפני חודש וחצי (לאחר 5 חודשי עבודה)כאשר נותר לי עוד סכום יפה של עמלות שמגיעות לי בעבור עסקאות שסגרתי מכיוון שסכום העמלות שהגיע לי יצא פחות או יותר בגובה משכורת סיכמתי עם המנהל שפשוט ייתן לי עוד משכורת של חודש אחד. חשוב לציין כי בסיכום היה בע"פ ואין לי חוזה העסקה כתוב עם המעביד (מה שגרם לבעיות ואי הבנות גם לפני זה ובגלל זה עזבתי) להפתעתי גיליתי בתלוש המשכורת האחרון שלי כי המשכורת שקיבלתי היא שמינית ממה שמגיע אם מרכזים את כל העמלות העתידיות ומה גם שלא קיבלתי כסף שמגיע לי על ימי חופשה כשפניתי למעביד הוא כתב לי שלא הגיעו עדיין כל הכספים מהעסקאות שסגרתי ולכן זו המשכורת
הוא כנראה מתכנן כל חודש לטפטף לי סכומים קטנים של העמלה לפי הכסף שנכנס אבל אני אמורה להתחיל עבודה חדשה ואני לא מבינה איך זה אמור לעבוד מה גם שסיכמנו שאקבל את הכל במרוכז...אשמח לכל עזרה ובתודה מראש
מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי שיבחן את מכלול הנושאים והזכויות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר