עבדתי 3 חודשים בחנות צעצועים ללא חוזה עבודה, התחלתי לעבוד בתקופת החגים.
לפני שבוע שנגמרו החגים הבוס שלי פתאום לא נתן לי משמרות, שאלתי אותו מה העניין? והוא התחמק ממני. שבוע לא עבדתי והוא סינן אותי בטלפון, כאילו שהוא "פיטר" אותי בלי להגיד לי פשוט נפנף אותי. בנוסף לזה הוא לא נתן הפסקות בעבודה ובמשך 6-7 שעות עבודה אסור לשבת ואין כיסא בחנות. עכשיו הוא לא עונה לי, ואני רוצה לדעת האם אני יכולה לעשות משהו נגד זה. אני מרגישה שהוא זילזל בי בתור עובדת שלו ומתחמק ממני ונותן לי להבין לבד שאני מפוטרת, חשוב לציין שהוא עשה את זה לעוד עובדת שלו לפני חודש. מעבר לזה הוא היה מדבר איתי בצורה של "אני רוצה מאהבת אולי תהי" (בצחוק) האם אני יכולה לעשות משהו נגדו? או שאין לי שום דבר לעשות נגד זה? האם צריך הוכחות? אשמח לקבל תשובה תודה רבה רבה מראש. אגב אני בת 22 וחצי.
הואיל ואת בתחילת דרכך והנך עובדת רק 3 חודשים, אני מציעה לך להודיע לו בכתב על סיום עבודתך בגלל הנסיבות שתארת ולחפש מקום עבודה חדש. חבל על האנרגיה שתבזבזי על מנת לחנך או לשנות אותו. כל מה שמגיע לך אם הוא היה מפטרת הוא 3 ימי הודעה מוקדמת (ימים קלנדריים). כמו כן, מגיע לך פדיון חופשה אם לא ניצלת ימי חופשה (בשעור של 4% משכרך בתקופה שעבדת).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר