הסיפור הוא ככה: זימנו אותי לריאיון בסניף ניו פארם בקניון שאול המלך, התקבלתי לעבודה ושלחו אותי ל 2 ימי הדרכה באיזור המרכז כל יום 6-7 שעות הדרכה. כמובן שהשקעתי את כספי על נסיעות ואת זמני היקר. בסוף היום השני של ההדרכה חילקו לנו חוזי עבודה וחתמנו עליהם.
כמה ימים לאחר ההדרכה התקשרו אלי וזימנו אותי להתחיל את עבודתי אבל ב"משביר לצרכן" בקניון הנגב. שאלתי למה במשביר אם אני הייתי מיועדת לעבוד בניו פארם הם אמרו שכבר בניו פארם יש להם מספיק עובדים...עקב כך הסברתי להם כי אינני מוכנה להתחיל לעבוד כי אם הייתי יודעת שזה ב"משביר" לא הייתי מלכתחילה מגיעה לימי ההדרכות. התקשרתי לחברת קידום המכירות שעברתי אצלם את ההדרכות וביקשתי לוודא שמשלמים לי על ימי ההדרכות. הפקידה טענה כי מכיוון שלא עבדתי שבוע ימים בפועל אינני זכאית לקבל תשלום עבור החזרי נסיעות לימי הדרכות במרכז הארץ ולא על שעות ההדרכה שעברתי... היא אמרה בנוסף שזה מצויין בחוזה... אכן כך רשום: "תשלום עבור ימי השתלמות מתבצע במידה והעובד עבד שבוע" (בנוסף אציין כי אין שום התחייבות לתקופת זמן לעבודה הנ"ל). האם זה ראוי שלא אקבל שכר והחזרי נסיעות?? הרי הם עשו טעות בכך ששינו לי את הסניף שבו הייתי מיועדת לעבוד, מבחינתי הם לא עמדו בהתחייבות שלהם כלפיי וגם לא שילמו לי על זמני והוצאות הכרוכות בהגעה למקום ההדרכה. מה אוכל לעשות בנדון ? וכיצד לפעול?
תוכלי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה, ישנם טפסים. כמובן שצריך יהיה להוכיח כי אכן הבטיחו לשלם לך על ההדרכה וגם לעבוד בניו פרם והפרו את ההבטחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר