1.הרופא נתן לי תעודת מחלה מה6 לחודש עד ה16 לחודש כולל.. ב6 לחודש הייתי חצי יום בעבודה והשתחררתי, ב7 לחודש לא הייתי, ב8 לחודש שוב הלכתי כי הרגשתי טוב קצת ושוב זה היה לחצי יום ומחר אני שוב אמורה ללכת לחצי יום עקב משו דחוף בעבודה - שאלתי היא כיצד ישולמו לי ימי המחלה? כמו"כ האם המצבור שמופיע בתלוש הינו מס' שעות? או ימים??
2.אני עובדת במקום כבר שנה וחצי כשבפועל תשלומי הבראה משולמים כל ספטמבר ככה שהשנה לא קיבלתי ובספטמבר הקרוב אני אמורה לקבל על שנה ו11 חודש דמי הבראה,עבודתי היא 9 שעות כל יום + ימי שישי לסירוגין. למיטב ידעתי המישרה היא משרה מלאה.
כמה אמור להיות דמי ההבראה שלי?
תודה רבה!
ימי המחלה ישולמו בהתאם לשעות שבהן לא היית במקום העבודה.
2. סה"כ יושלמו לך 11 ימי הבראה 5 בגין השנה הראשונה 6 בגין השנה השניה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
