שלום
אני משרתת במשטרת ישראל כ-25 שנה, שוטרת ממושמעת ובעלת ציונים טובים מאוד לאורך כל השנים, לפני כשנתיים הוברר לי שלא קיבלתי דרגה לפני 20 שנה ומאז זה נגרר עם כל ההשלכות של דרגות וכסף.
רק אתמול לאחר כשנתיים קיבלתי סוף סוף תשובה מכח אדם כי לא ביצעתי איזה מבחן שלב לפני 20 שנה ובגלל זה אני מעוכבת לאורך השנים ב-4 שנים כל דרגה.
אין לי מושג על איזה מבחן הם מדברים, אף אחד בכח אדם במשך 20 שנה לא העיר את צומת ליבי, ואני כשוטרת טובה וממושמעת חשבתי שהמערכת המשטרתית דואגת לשוטריה ולא חשבתי בכלל לבדוק עם הדברים נעשו כפי שצריך לאורך השנים, קשה לי מאוד להתמודד מול גוף כמשטרת ישראל אשר על פניו מנסה "לנפנף" אותי מהנושא, ולא לשלם לי את מה שמגיע לי (מדובר בהרבה כסף) ולא רוצים לתת לי את הדרגות המגיעות לי.
זקוקה לייעוץ של עו"ד, ומיותר לציין כי לא נמצאים ברשותי עשרות אלפי שקלים לפנות לעו"ד פרטי.
מה עלי לעשות????
בתודה מראש
איריס - משטרת ישראל
אכן נעשה עימך עוול, אכן יש לך העילה לתביעה, אך לצערי בעניין העלות הכספית עליך לתור אחר עו"ד ולקבל הצעות מחיר.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר