אני מתמחה במשרד עו"ד (לא גדול)
התחלתי במשרד כטרום מתמחה בחודש נובמבר וממרץ התחלתי את ההתמחות בפועל, בחודשי טרום ההתמחות שימשתי גם כמזכירה ולא ראיתי בזה בעיה או משהו שחורג מתפקידי, סה"כ אני מאמינה שצריך להשתלב במשרד ולתת מעצמך ולכן מרוב שניסיתי להוכיח את עצמי הגעתי למצב ששימשתי מזכירה פעמיים בשבוע (כי יש מזכירה לשלושה ימים) לא ייחסתי לזה חשיבות כי רציתי מאוד לתת מעצמי ולהשתלב, עם הזמן כשהתחלתי כבר את ההתמחות המצב המשיך ואף החמיר ואני מוצאת את עצמי למעשה 50% מהזמן מתפקדת גם בכובע של מזכירה ולא רק מתמחה, הבעיה היא שהמטלות המזכירותיות דוחקות הצידה את המטלות המשפטיות החשובות שיש לי (ויש לי הרבה:) ולכן זה ממש פוגע בי ולהערכתי גם פוגע במשרד אופן התנהלות שכזה. אציין כי ב50% שבהם אני מתפקדת כמתמחה אני עורכת מסמכים שלהערכתי שאר חבריי אפילו לא עושים כגון:, הסכמי שיתוף, הסכמי ממון, חוזי מכר מקרקעין ועוד..וידוע לי שהמעביד שלי מרוצה ממני. השאלה שלי היא האם מותר לו להעסיק אותי "על הדרך" כמו שאומרים גם כמזכירה, והאם במידה והדברים יחמירו הלשכה רואה ענין כזה בחומרה במידה ואתלונן? או שלא ורק אני אפגע מזה? סה"כ זה ידוע שזו שנה של עבודה"שחורה" שעדיף להמנע מלהתלונן ורק להעביר אותה. מצד שני באתי ללמוד ולצבור ניסיון והדבר פוגע בי. שוחחתי עם המעביד שלי על הענין אך הוא מתחמק בתשובות שרק עו"ד יכולים למצוא..:) ולמעשה המצב נותר על כנו. תודה רבה
שלום רב,
הייתי ממליצה לשוחח עם המעביד פעם נוספת .
לא הייתי ממליצה ללכת ולהתלונן בלשכה .
שיהיה בהצלחה - מיכל קמחי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר