שלום רב. אני הועסקתי במשך תקופה של 3.5 שנים בחברת אבטחה באחד מבתי החולים בדרום הארץ. לפני כמספר חודשים במסגרת משמרת הותקפתי ע"י קבוצה של 7 -10 אנשים, בזמן שמיליתי את ההנחיות של מקום העבודה, סינון של כניסה למיון הכללי של יותר ממלווה 1. כתוצאה מהתקיפה נמצא שיש לי שבר בברך. אני כבר 90 יום בחופשת תאונת עבודה ( ועדיין לא קיבלתי שקל אחד), השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול לדרוש לעזוב את מקום העבודה ולקבל דמי פצויים? האם הטראומה הנפשית היא סעיף של - "אובדן כושר עבודה" ? והאם אני אמור לקבל ממישהו כסף- ביטוח של החברה או משהו כזה לאחר שעברו 90 יום של תאונת העבודה? עוד שאלה- האם יש לי אפשרות לתבועה את החברה שבה אני מועסק על זה שלא חילקו לנו שוקרים או אמצעי כלשהו כדי לטפל במצבים כאלה, עד לפני חצי שנה היה אפשר להשתמש בגז מדמיע, היום גם את זה שללו.
ממליצה לך לפנות לייעווץ מקצועי בנושא, וגם לפנות לפורום נזיקין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
פניתי לכמה עורכי דין, מרביתם ענו לי כך : זה אופי העבודה שלך ואין מה לעשות בנידון. כמו כן עורכי דין רציניים יותר בעלי משרדים מפוארים דורשים על יעוץ סך של לא פחות מ 500 ש"ח , ובהתחשב בזה שאני סטודנט, וכבר 3 חודשים ללא עבודה, וגם לא קיבלתי כסף מביטוח לאומי עדיין , אני במבוי סתום. פניתי לקליניקה המשפטית ושם נענתי בכך שהם עמוסים בעבודה. לפי דעתי זה סוג של תקדים התיק הזה, אבל כנראה שזה רק לפי דעתי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר