שלום רב!
אני עובד משנת 2006 בחברה פרטית לנהול והחזקת בניינים בירושלים. בתלוש משכורת אני מוגדר כשומר, אך בפועל אני מתפקד גם כמוקדן ואיש קשר בין הדיירים לחברה.
נאמר לי בפנייתי אליהם שלא מגיעה לי תוספת יוקר משום שתשלום זה הוקפא בשנת 2005 . לגבי בירור על תוספת ותק לא ענו לי, גם לגבי חישוב ימי מחלה.
האם זה נכון שתוספת יוקר הוקפאה לכל העובדים במשק או רק לעובים בענף השמירה? ומה קורה לגבי תשלום תוספת ותק? ואם מגיע לי תשלום זה צריך לקבל אותו מדי שנה, או חודש וחודשו . בשנה הראשונה לא הפרישו לי עבור קרן פנסיה זה אומר שהשנה הראשונה הזאת הלכה לי לאיבוד? אציין שהעובדים כולל אותי לא שייכים לשום ארגון מקצועי לההגנת הזכויות העובד ואני לא יודע אם על פי צו ההרחבה אפשר לקבל את הזכויות אלו ואם מכסה אותנו גם כן.
תודה מראש.
ממכלול הנושאים שהעלת מומלץ כי תסתייע ביעוץ אישי שיבחן את הסכם העסקה שלך וההסכם הקיבוצי וכן הפרשות לקרן הפנסיה ויסייע ביד לקבל את זכויותך על פי חוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר