כאשר עורך הדין שלי מודיע לי כי בית משפט מינה מומחים ומוסר לי את התאריכים בטלפון האם במקביל בית המשפט שולח לו הודעה בכתב?האם המומחים נקבעים בהליך דיון בבית המשפט?
אם הגעתי למומחה והמומחה טוען שלא קיבל שום הודעה על כך שאני מגיעה מה זה אומר?האם זה מצביע על כך שהמומחה "סודר" בקומבינה מחוץ לבית המשפט?אני הודעתי לעו"ד שלי שהמומחה מכיר אותי נהעבר והוא בכל זאת שלח אותי ולבסוף המומחה לא רצה לקבל אותי .מה זה אומר?
המדובר בכשלים אך לא ב"קומבינה"
בית המשפט ממנה מומחים רפואיים . מזכירות בית המשפט והצדדים אמורים לפנות בכתב אל המומחה . לא ברור כיצד אף אחד מהצדדדים לא פנה למומחה אך בודאי שיש לכך סיבה מנהלית .
אציע כי תנסי לברר עם עורך דינך את כל השאלות .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
האם המומחים נקבעים בהליך דיון בבית משפט? כבר שנה לא היו דיונים בעיניין התביעה איך נעשה המינוי הזה בדיוק? אני לא פונה לעו"ד כי אני לומדת את החומר תחילה .
מינוי נעשה בעת הדיון בבית המשפט אך ישנם מקרים שהמינוי נעשה ללא דיון אלא לאחר שהצדדים שלחו לבית המשפט את פרוט עמדתם באשר למינוי . במקרה כזה ישלח בית המשפט הודעה למומחה וכן העתק ההחלטה לצדדים .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
האם יש טעם לברר מול בית משפט אם הוציא הודעה בכתב למומחה?האם יש מצבים בתביעת פלת"ד שבמשך שנה לא מתקיימים דיונים בגלל דחיות ביוזמת עו"ד?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר