אני מורה בבית ספר לחינוך מיוחד,לפני שלושה ימים,הרמתי את אחת התלמידות שלי, שמרותקת לכיסא גלגלים, כדי להעלות אותה על העמידון, (התלמידה בת שמונה שנים)פתאום הרגשתי כאב עצום באיזור גב תחתון, צעקתי מרוב כאב, לא יכולתי לעמוד במשך חצי שעה, מנהל בית הספר הסיע אותי לקופת חולים, עשיתי צילום, וקיבלי כדורים נגד כאבים, עדיין לא חזרתי לרופא אך הכאבים פחתו, אומנם קשה לי להרים דברים כבדים, אני מתלבטת לחזור מחר ללמד, יש לי קצת כאבים ואני הכי מודאגת כי ניצלתי מקודם את מרבית ימי המחלה שלי , נא לתת לי יעוץ בהקדם האפשרי. ותודה.
ח'לוד שלום רב,
בכל מקרה מדובר בתאונת עבודה וניתן לפנות לביטוח לאומי ולמלא טפסים לנפגע בעבודה, כך שישלמו לך את ימי המחלה ככל שתעדרי מבית הספר.
בכל מקרה כדאי לעשות צילום מסוג ct
כי לפי תיאורך יכול שעקב ההרמה נגרמה פריצת דיסק.
בהצלחה ורק בריאות
סיגל רייך - הלל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
לחולוד שלום
ראשית החלמה מהירה
לגופו של ענין , בשלב הזה ובכל אופן ממה שתיארת קשה להעריך מה שיעור הנזק שנגרם לגב
רצוי מעקב רפואי ויכול להיות שישנו רופא שישלח אותך לבדיקה אוביקטיבית כמו סי טי לגב כדי
להתרשם אם נגרם נזק של ממש
כגון : בלט דיסק או פריצת דיסק
בשלב זה רצוי להצטייד בטופס ב.ל 250 כדי שתוכלי להגיש תביעה לביטוח לאומי , בשלב זה
תביעה לדמי פגיעה
במקרים מסוימים ניתן לתבוע את המעביד וחברת הביטוח שלו על רשלנות בכך שלא סיפק תנאי עבודה בטוחים לעובד , מדובר בתביעת נזיקין אזרחית
אשמח לסייע במידת הצורך
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
אני ממש מודה לכם על התגובה המהירה ,אך ברצוני להזכיר ששיתי צילום רנטגן,והצילום בסדר,למרות שעדיין אני סובלת מכאבים,ומקבלת תרופות לכך, גם בשבוע ימים שנעדרתי מהבית ספר,היית הרגשה של דיכאון,הפסקתי לאכול ולשתות טוב והיה יובש, עד כדי כך של מצב( דם בשתן) ,אני סובלת בגלל שיש לי כאבים ולא יכולה לעבוד כמו צריך ,אני פשוט רוצה לחזור לרוטין החיים האישי שלי, אפילו שוקלת לחזור בתחילת שבוע הבא לבית ספר,מה דעתכם?עד כמה מותר לי לנוח בבית?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר