שלום! הייתי רוצה לקבל עזרה. אני עשיתי עסקה טלפונית עם אחד העתונים בארץ. בטלפון הובר לי כי התקופה המינימלית הינה שלושה חודשים, כאשר החודש הראשון הינו חינםץ לא הייתי בטוחה, אבל הסכמתי ונתתי פרטי כרטיס האשראי. שלושה החודשים עברו (מצוכם שילמתי על שניים). על פי הבנתי המנוי היה אמור להיפסק אלא אם כן הייתי מבקשת להמשיך. החיובים המשיכו. יצרתי קשר עם העתון. הסבירו לי כי בעצם המוני הוא מנוי מתמשך ואני זאת שהייתי צריכה ליצור קשר ולהפסיקו. כטענה שלהם נאמר כי הרי קיבלתי חשבונית (חוזה) ושם הסיפור הזה מפורט. אני לא כך כך התעמקני בחשבונית הזאת, הרי השיחה הייתה ברורה ביותר. אני טוענת כי בשיחה הטלפונית בה מסרתי את נתוני כרטיס האשראי שלי לא חודדה הנקודה וניתן לי מידע חלקי, לא מלא ומוטעה שלא בתום לב. אני דורשת להפסיק את המנוי ולזכות את כרטיס האשראי שלי בסוכם שחוייב ללא הסכמתי. מי צודק בעניין הזה? פשוט חייבית לחזור אליי מהעתון בנושא הזה ואני הייתי רוצה להיות מוכנה לשיחה הזו. תודה רבה מראש.
לאנה שלום
הפורום המתאים הינו צרכנות
ותביעות קטנות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 055-4533026
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר