לפני כשנה נפלתי מאוטובוס ושברתי שן קדמית. נהג האוטובוס המשיך לנסוע ולכן השגתי את פרטיו ע"י אגד והנפקתי אישור מהמשטרה לאחר מכן.
את הטיפול העדפתי לקבל ע"י רופא פרטי, כיוון שמדובר בשן קדמית ולא רציתי שיעשו עבודה לא טובה במיון. פניתי לחברת הביטוח של אגד, אשר טוענת שמאחר ואין לי הוכחות למעט מסכים רפואים מרפא פרטי שהאירוע התרחש, איני זכאי לפיצוי כלל. האם אכן כך??? אין עדים לתאונה, אבל בהנחה שיש מצלמות אבטחה ליד התחנה שנפלתי ממנה, ניתן להגיש צילומים אלו כהוכחה בבית משפט? והאם ניתן להגיש את התביעה לבית משפט לתביעות קטנות?
ליניב שלום
ניתן להגיש תביעה לבית המשפט
מניסיוני חברת הביטוח מתייחסת באופן שונה כאשר אתה מיוצג
ע"י עו"ד
כמובן כל מקרה ונסיבותיו
בסופו של דבר במידה ובית המשפט
יתן אמון בגירסתך תהיה זכאי לפיצוי
יכול להיות גם שבעקבות הגשת תביעה לבית המשפט חברת הביטוח תשנה את עמדתה ותסכים לפצותך כדי לחסוך את הוצאות ניהול ההליך בבית משפט
במידה ותהא מעונין להגיש תביעה
אני מניח שהעו"ד שייצג אותך יגיש תביעה בשמך בבית משפט השלום
יש צורך בפתיחת תיק בבית המשפט לשלם אגרה בסך 652 ש"ח
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
תודה על התשובה המהירה
אישתי עורכת דין במקצועה האם אני יכול להשתמש בשירותה בבית משפט השלום?
מבחינה טכנית האם ניתן להגיש את התביעה לבית משפט תביעות קטנות מאחר והסכום הוא נמוך ללא יצוג אישתי?
האם ניתן להגיש תצהיר של אישתי כהוכחה לקרות התאונה בבית משפט לתביעות קטנות,אישתי לא היתה עדה לתאונה אך התקשרתי אליה לאחר הארוע וסיפרתי לה?
תודה על העזרה
בית המשפט המתאים לדעתי הוא בית משפט השלום
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר