אני מעונינת לברר פרט טכני שמי שמבין בדיני משפט אולי יוכל לספק לי תשובה כאן.התחלתי טיפול בהר קליניק (קליניקה שמתיימרת לבצע טיפולים בשיער במטרת לשפר ולפתור בעיות נשירה ואחרות) ולעניות דעתי השיער שלי נושר יותר עכשיו מאשר היה לפני תחילת הטיפול. התקשרתי כדי לברר האם ניתן להפסיק את השירות והם טענו וגם אח"כ קיבלתי את המסמכים שחתמתי עליהם ובהם רשום כי"אין מדיניות של החזר כספי מכל סיבה שהיא על טיפולים שנרכשו מראש במסגרת תוכנית..." , את התוכנית ה 4 חודשית הם קבעו עבורי. אבל העניין שבו הבחנתי וכאן הקאטש’ , שלא רשום שזה חוזה אלא "תיאום ציפיות בין "היר קליניק" ללקוח" - מה פירוש המונח תיאום ציפיות והאם הוא שווה ערך לחוזה שמופר , כי אם לא יתכן ועפ"י חוק אוכל להפסיק את הטיפולים אצלהם ולקבל החזר כספי יחסי.
אשמח לתשובה מכל בר סמכא בנושא משפטי זה
האם אני לא בפורום הנכון? , כי משום מה עם כל עורכי הדין שעונים כאן , אף אחד לא ידע לענות על הסוגיה שהעלתי. האם עלי להציגה בפורום אחר?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר