עברתי ניתוח בירך שמו לי 4פרגים עם פלטינה. כמה אחוזי נכות מביטוח לאומי אני אמורה לקבל? תודה..
זהרי שלום רב,
אני מניח שמדובר בתאונת דרכים שהיא גם תאונות עבודה, ולכן את אמורה להיבדק ע"י הביטוח הלאומי.
אחוזי הנכות אינם מדע מדויק, ולא ניתן בלי בדיקה רפואית לתת לך תשובה.
בכל אופן צריך לעבור די זמן לפחות 10 חוד' מעת שעברת את הניתוח ועד לקביעת אחוזי הנכות, וזאת על מנת שלא יווצר מצב שבו לילה תהיה לך החמרה שלא תכלל באחוזי הנכות שיקבעו לך.
בכל אופן זהרי אני ממליץ לך בחום לפנות בבהילות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לקבל יעוץ משפטי והנחיות ברורות להמשך ההליך, ייתכן והאסטרטגיה המשפטית בה את נוקטת לא נכונה, עו"ד המתמחה בתחום יבחר עבורך את הדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב.
משרדנו מתמחה בתאונות דרכים.
בברכה,
משה טייב, עו"ד
לב - טייב, משרד עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
זוהרי שלום,
תאונת דרכים בעבודה ניתן לפנות גם לביטוח לאומי וגם לחברת הביטוח. כדאי להתייעץ עם עו"ד לפני הפניה לביטוח לאומי, שכן לעיתים יש מקום לפנות ראשית לחברת הביטוח.
לגבי אחוזי הנכות הדבר תלוי במגבלה ממנה את סובלת.
אשמח לעזור
סיגל רייך - הלל, עו"ד
לזהרי שלום
בכל הקשור לפיצוי בגין תאונת דרכים / עבודה הרי שיש משמעות
לגובה אחוזי הנכות
ישנן תקנות העוסקות בגובה אחוזי הנכות בהתאם לחומרת הפגיעה
כגון : שבר שהתחבר בעמדה גרועה
, מגבלות בתנועה , חולשת שרירים
את אחוזי הנכות ניתן לקבל באמצעות רופא מומחה המתמנה
ע"י בית משפט או בהסכמת הצדדים
או שבמידה וכבר נקבעו אחוזי נכות ע"י הביטוח לאומי הרי שבעיקרון הקביעה מחייבת את הצדדים
לפיכך הבחירה ועיתוי הפניה לביטוח לאומי צריכה להעשות ע"י עו"ד המתמחה בתביעות אילו
שכן יש לכך השלכה על גובה הפיצוי שתקבלי
בברכה
עו"ד נריה כהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר