בעלי עבר ניתוח להחלפת מפרק ירך. על פי הקריטריונים שראיתי בטפסים להגשת תביעת ניידות ראינו שייקבעו לו 50% נכות. האם ניתן לדעת או לברר מה אחוז נכות כזו מקנה מבחינת הזכויות. באופן כללי אשמח גם לדעת מהן ההטבות שמקנה תביעת ניידות
אלו ההטבות למוכר בניידות:
1. קצבת ניידות חודשית לבעל רכב - להשתתפות בהוצאות השימוש ברכב גם אם הרכב נרכש ללא הלוואה עומדת.
2. קצבת ניידות חודשית לחסר רכב - למימון הוצאות הניידות.
3. קצבת ניידות לבעלי רכב משותף.
4. תוספת לקצבת ניידות למשתכרים למי שהמרחק מביתו למקום עבודתו וחזרה 40 ק"מ לפחות.
5. הלוואה עומדת לקונה רכב חדש - משמשת למימון המסים החלים על הרכב.
6. הלוואה מקרן הלוואות לקונה רכב חדש, בדרך כלל רכב ראשון -הלוואה לצורך קניית הרכב, בנוסף להלוואה העומדת המממנת את המסים.
בהצלחה והמון בריאות
סיגל רייך - הלל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
תודה על תשובתך הקודמת
אז אם אני מבינה לפי הקריטריונים הנ"ל. מי שיש לו כבר רכב לא יכול לקבל הלוואה עומדת? אלא רק אולי קצבת ניידות? . האם אני צודקת? (לנו כיום יש רכב.)
אנני מבררת לעומק מכיוון שהוצע לי ע"י המרכז למימוש זכויות רפואיות עזרה בהגשת התביעה לטובת קבלת ההלוואה. אולם, לאור שכ"ט הגבוהה שהם דורשים במידה ויש הצלחה בתביעה אני מעדיפה להגיש את התביעה באופן עצמאי.
יעל, תגישי את התביעה באופן עצמאי,חבל על כספך .
ככל שתדחי תפני לעו"ד המתמחה בתחום להגשת ערעור.
בהצלחה
סיגל רייך - הלל, עו"ד,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
תודה רבה!
נשמע משכנע מאד
בהחלט אפעל כך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר