שלום רב!
בתאריך 12.06.10 בילתי במועדון לילה שבמהלכו חטפתי שתי בוקסים מהמאבטח בתוך המועדון בלי שום סיבה והתגרות במאבטח(המקרה מצולם במצלמת אבטה),בעקבות הפגיעה נשברה לי הלסת בשתי כיוונים. בבית חולים היו צריכים לחבר לי אותו עם שלושה פלטות של טיטנים ,כרגע אני בחופשת מחלה ,עכשיו את מי אני תובע את בעל המועדון או את חברת האבטחה? את בעל המועדון בעיתי לי לתבוע כי הוא חבר טוב שלי.מה אני יכול לעשות בנוגע לתביעת ניזיקי גוף.
אני אשמח לשמוע את חבות הדעת שלכם גם לגבי יצוג משפטי
בועז שלום,
אתה מתאר מקרה קשה ופגיעה קשה לא פחות.
מדבריך משתמע כאילו אתה עומד להגיש את התביעה לבדך והייתי מציע לך שלא לעשות זאת אלא לפנות לעורך דין המתמחה בתחום על מנת לקבל יעוץ והכוונה נכונים.
מבחינת ניהול נכון של התיק, היה נכון לתבוע את כל הגורמים שיש להם יד בדבר, לרבות המועדון בו הותקפת.
שים לב גם אם תבחר שלא לתבוע את המועדוןבאופן ישיר, אלא רק את חברת האבטחה, עדיין תוכל חברת האבטחה להוציא הודעת צד ג' ולערב את המועדון.
מעבר לכך תצטרך לצרף חוות דעת רפואית על מנת להוכיח את הנזקים הפיזיים שנגרמו לך. לאחר קבלת חוות דעת יהיה זה נכון להגיש תביעה לבית המשפט.
משרדנו מתמחה בנזקי גוף, נשמח לעמוד לרשותך.
בברכה,
משה טייב, עו"ד
לב -טייב, משרד עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
לבועז שלום
מתיאור המקרה הרי שמדובר בחבלה של ממש,
האם המשטרה מעורבת בענין?
ברור מאליו שאם הגשת תלונה במשטרה כנגד המאבטח שתקף אותך הרי מטבע הדברים תתקיים חקירה בענין
במידה ויוגש כתב אישום נגד המאבטח והוא יורשע הרי שלעובדה זו יש השלכה על תביעת הנזקין האזרחית
במידה ומוגשת תביעת נזיקין
הרי שלפי תוצאות החקירה יובהר מיהו הגורם שיש להכניסו לתביעת הנזיקין
משרדנו עוסק בתביעות נזיקין
בברכה
עו"ד נריה כהן
נריה כהן ושות - עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר