נסעתי עם רכבי בכביש כאשר היה מהצד הנגדי שלי רכב עומד ומאחורי רכב המנסה לבצע עקיפה כאשר לא הייתה לו שום אפשרות לעקוף כי באתי מולו הוא המשיך ופגע לי במראה יצאתי מהרכב וגם הוא וראינו שלא נגרם נזק והוא אמר יאלל סעי ואני אמרתי לו מה אתה עקוף אתה רואה שלא יכולת לעבור לא עוקפים בכל מחיר ונכנסתי לרכב ונסעתי וחברה שלי הייתה במושב מאחור כאשר הוא נסע אחרי אני חניתי ליד הבית של חברתי הוא יצא מהאוטו ואמר תביאי לי את הפרטים שלך בצעקות אמרתי לו על מה אני יביא לך על זה שאתה אשם ולא נגרם שום נזק הוא נכנס לאוטו שלו נסע טיפה קדימה הכניס לרוורס ודפק לי את האוטו וברח אני הספקתי לרשום את מס הרכב. חברה שלי ראתה הכל מחלון בייתה היו היה עוד אחד שראה אבל אני לא יודעת עד כמה ניתן לסמוך עליו שיעד כיוון שלאחר מכן הוא ניסה לגשר בינונו ולשכנע אותי לפתור את זה ואף הביא לנהג הפוגע לדבר איתי ולהגיע למקום מגורי ולשכנע אותי לתקן לבד את האוטו שלי וכנראה שהוא נתן מכה ברכב שלו כדי להאשים אותי כאילו אני פגעתי בו לכתחילה אבל אני וחברתי לא ראינו את המכה הזו ביום הפגיעה. דבריו לא היו מקובלים עלי ונגשתי למשטרה להגשת תלונה. עבר מאז בערך חודש חודשיים ואין שום חדש.
ברצוני לדעת איך להתנהל עם המקרה מה לומר ולעשות ואיך לתבוע פיצויי.
הודה לכם מאוד על תשובה מהירה רותם.
ראשית עלייך לפנות לחברת הביטוח שלך ולדווח על תאונה. הם יפנו לחברת הביטוח של הרכב הפוגע ויעשו בירור מקיף על מנת שתוכלי לקבל פיצוי על הפגיעה.
בברכה
איריס טרומן, עו"ד
תודה רבה על תשובה מהירה.
אך הייתי רוצה לדעת איך לתבוע פיצוי על מה שנעשה לי ועל העוגמת נפש.
איך עלי לפעול ומה סכום הפיצוי שאני יכול לדרוש על מקרה כזה?????????
תודה רבה על תשובה מהירה.
אך הייתי רוצה לדעת איך לתבוע פיצוי על מה שנעשה לי ועל העוגמת נפש.
איך עלי לפעול ומה סכום הפיצוי שאני יכול לדרוש על מקרה כזה?????????
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר