שלום ברשותי מס' שאלות בנושא הבטיחותי של אופניים.
1. במידה ואני עשוה תאונה עצמית של החלקה התנגשות בקיר ואני נפצע מזה אין לי שום מקור של ביטוח אם לא עשיתי פוליסה אישית ואין את מי לתבוע אלא אם כן זה היה מפגע של העייריה נכון?
2. במידה והולך רגל נפגע ממני מה אני אמור לעשות ,האם הוא יכול לתבוע אותי, נניח ופגעתי במישהו ויש לו נזק בריאותי האם הוא יכול להגיש נגדי בפועל תביעה ושל כמה שקלים האם בפועל אנשים שנפגעו מאופניים הלכו לתבוע והתביעה שלהם הצליחה?
3.מה הכדאיות של רכישת ביטוח לאופנים , הרי לרוב הרוכבים אין כזאת בכלל מה הכדאיות לעשות ?
4.אם אני זה זה שנפגעתי ע"י רכב מנועי מה אני צריך לעשות על מנת שיהיה לי את כל ההוכחות בשביל התביעה? נניח מספר רכב וכו', אם אני לא מספיק לעשות כלום בגלל הפגיעה הקשה ואין לי את המסמכים והפרטים מה אני אמור לעשות?
5. במידה ואני מרכיב עוד אדם בוגר מה שאסור לפי החוק על האופניים ושנינו נפגעים בתאונה ע"י רכב מנועי האם בית המשפט יכול לעשות בעיה לקבלת פיצויים בגלל שכביכול זה לא חוקי להרכיב?
1. נכון.
2. נכון, כדאי להוסיף בפוליסת תכולת הדירה הרחבה לאופניים - צד ג'.
3.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר