שלום
לפני תקופה של 7 חודשים עברתי טיפול פילינג בפנים אצל קומטיקאית, ונותרו אצלי צלקות שלמזלי עוברות ולא נראה לי שישאר לי משהו בפנים .
עכשיו אני רוצה לתבוע את מכון שבו עשיתי את הטיפול על רשלנות בביצוע הטיפול, על עוגמת נפש ועל תקופה שלא עבדתי מיד אחרי הטיפול כי הפנים שלי נראו ממש זוועה.
הבנתי שבשביל זה אני חייבת חוות דעת רפואית, רופאת עור אמרה לי כי זה עולה המון כסף ,השאלה, האם להוציא תיק רפואי שלי ששם רשום מה שהיה לי בפנים זה מספיק? הייתי גם אצל פלטיקאי ויש לי גם תמונות שצילמתי את עצמי בתקופה של איזה 4 חודשים אחרי הטיפיל.
חשבתי לתבוע בתביעה קטנה אבל הבנתי שאין עוגמת נפש בתביעות קטנות (לא נראה לי שזה נכון).
מה אפשר לעשות במקרה שלי? על מה לתבוע? באיזה תביעה? האם החומר שנמצא אצלי מספיק בשביל שיקבלו את התביעה?
שלום
תביעה ברשלנות רפואית מחייבת כי
תצורף אליה חוות דעת רופא ביחס
לטיפול הרשלני ולנזק שנגרם
ישנם רופאים שלוקחים סכום סביר עבור חוות הדעת
את זקוקה לעו"ד שתחום עיסוקו הינו נזיקין ממילא שכ"ט הינו לפי אחוזים מהתוצאה
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
שלום , כמה זה סכום סביר להערכתך לחוות דעת בשביל תביעה כמו שלי שלא נגרם נזק לצמיתות אלא פגם אסתטי בפנים שמנע ממני לנהל אורך חיים נורמאלי לתקופה של כחודש (שממש אנשים ראו את זה בתקופה זאת ולא היה ניתן להסתיר עם מייק אף). סכום התביעה לא גבוה.
האם ניתן לתבוע ללא חוות דעת במקרה שלי? ועל מה בדיוק? בעיקרון אפשרות של פשרה מתאימה לי העיקר שבית משפט יקבל את התביעה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר