רציתי להתייעץ האם כדי לפתוח בהליך.
אתמול קניתי מוצר בחנות שמוכרת מוצרים למספרות. ביקשתי מהמוכר שנחשב כמומחה בתחום להביא לי מוצר שיחליק את השיער.הוא הסביר לי מה לעשות ללא הסבר על תופעות הלוואי. על האריזה היו הוראות רק באנגלית ובספרדית. גם בהוראות באנגלית לא היה כתוב על תופעות לוואי. ב24 שעות האחרונות השער שלי התקצר בכ-4 ס"מ . השיער שלי לא מפסיק לנשור,לא ניתן לסרק אותו כלל!!! והוא נושר בכמויות אדירות!! היום הגעתי למספרה והמומחה טען כי זה מוצר שנמכר למספרות ואין לו מה לעשות אם אני רוצה הוא יעשה לי הנחה על מוצרים נוספים בחנות.
לאחר בדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא פעם ראשונה שזה קורה. והטיפול היחיד שניתן לעשות על מנת שהשיער יחזור לקדמותו זה להסתפר קצוץ ושהשיער יצמח מחדש. או לעשות הארכת שיער/טיפולים שהעלות שלהם היא למעלה מ1000 ש"ח.
בנוסף ברצוני לציין שעל האריזה כתוב באנגלית: למכירה מקצועית בלבד.
האם יש עילה לתביעה? אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.
אשמח לתשובה
אנג'ל
לאחר שהתייעצתי עם 3 ספרים.ולאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שהמוצר הוא לא באישור משרד הבריאות. 3 ספרים אמרו לי שאסור למכור מוצר זה ושהוא גורם לנזקים חמורים רוב השיער כבר נשר. ונאמר לי כי לשקם אותו יעלה לי 6600 ש"ח(יש בידי הצעת מחיר+תמונות של השיער שנשר+קבלה שרכשתי ממנו את המוצר ואת המוצר עצמו) נאמר לי כי אם לא אטפל בו כראוי תוך חודש אני אשאר ללא שיער כלל. בלית ברירה נאלצתי לגזור את רוב השיער מה שהכניס אותי לדיכאון ולקחתי טיפות הרגעה בשביל להירגע. אני מתביישת לצאת החוצה!!!! אפילו לעבודה!! אני נראת כמו בן. ולעשות תוספות שיער עוד 6000 ש"ח שאין לי!!!!
השאלה לי אם ניתן להגיש תביעה כזו לא כתביעה קטנה.
יום רביעי יש לי פגישה עם עורך דין אך הייתי שמחה לקבל חוות דעת נוספת!! ממתינה לתשובה.. בבקשה אני צריכה עזרה
כדאי בכל מקרה לפנות לרופא עור שיבדוק את מצב הקרקרפת ויאמת את הפגיעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר