שלום רב!
יש נגדי תביעה אזרחית בנזקי גוף הנמשכת כבר מעל 5 שנים.
התביעה היא" נשיכת כלב" כשבפועל בטופס המיון כתב הרופא פצע בגודל 0.3*0.3 בירך שמאל מצפורנו של הכלב.
הכלב הוא רועה גרמני זה קרה מטעם עבודתה בחצר ביתי ואף פינתי לביה"ח. בתחילה רצתה התובעת ללא פשרה סכום של 300.000 ש"ח על שריטה שעפ"י חוות הדעת של מומוחה בית המשפט שרליו נשלחה לא קיימת אפילו צלקקת כלוםםםם ממש כללום.
כרגע מאחר וחזרנו מספר פעמים ובקשנו קבלות, מסמכים, חוות דעת של הטיפולים הנפשים שעברה וכ'ו טוענת שאין לה וממשיכה לטרטר אותי לבית המשפט.
אני רוצה לעשות תביעה נגדית מאחר ואני נכנסת בדצמבר לשלב ההוכחות האם אני יכולה להגיש תביעה נגדית ???
כמו כן אציין שאני פונה אליכם מאחר ועו"ד המייצג אותי איחד כוחות עם עו"ד של התובעת וטוען שאם לא אשלם לה את ה-40.000 ש"ח אשלם לה בדצמבר עוד 20.000 ש"ח.....
הצעתי לה פשרה של 10.000 ש"ח אך עו"ד שלי מסרב הובטחו לו אחוזים אך לא על גבי כמו כןן אני מתכוונת להוציא התיק ולהגיע מוכנה לעו"ד שאני אגש אליו ואדע מה לדרוש.
האם אפשר להגיש תביעה נגדית עכשיו בשלב ההוכחות???
בתודה רבה ילין.
תביעה נגדית על מה? באיזו עילה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר