בוקר טוב!
אכןן אני מיוצגת ע"י עו"ד אך עו"ד שלי מחייב אותי לשלם לתובעת 40.000 ש"ח הוא אומר שאם אני לא אשלם, אז בדיון בשלב ההוכחות אני אשלם תוספת של 20.000 ש"ח, כמו כןן בדיון האחרון שהתקיים בחודש אפריל האחרון ב"כ של התובעת ישבה חצי שעה לפני הדיון עם עו"ד שלי ושניהם סיכמנו דיל מסויים.
כמו כןן כפי שכתבת לי ...כי מדובר בפגיעה מזערית
שלא הותירה שום רושם... זה מה שתמיד עו"ד שלי אמר.
עו"ד שלי וע"וד של התובעת איחדו כוחות איני יודעת מה הובטח לו. בכל פגישה איתו הוא מפחיד ומבהיל כנראה הובטחו לו אחוזים על-ידה או קליינטים. אני שלמתי את מלוא הסכום עבור הבדיקה של המומחה מטעם בית המשפט בסה"כ של 4.500 ש"ח אך היא לא הלכה רק כעבור כשנה לאחר שננזפה היא סירבה ללכת וסיבותיה היו עימה ,אכן נוכחתי בזמן הארוע ופיניתי אותה לקופת החולים ולאחר מכן למיון.
אציין עוד דבר בכתב התביעה ציינה שפנתה לבד למיון, בתצהיר העדות הראשית סיפרה שאני פיניתי אותה לאחר שהתקשרו אלי ובאתי הביתה מהעבודה (דבר שקרי הייתי לידה והיא בכלל עזבה את סבתי לבד ויצאה לחצרי האחורית....)
גם אימי נכחה בזמן הארוע....
ראינו שיש שריטה מצפורנו של הכלב ממש קטנה וגם לא יצא דם בירך שמאל למעלה.
חוץ ממני ומאימי לא נוכחו שום עדים .
עפ"י ראות עיני כרגע מאחר ועו"ד שלי איחד כוחות עם עו"ד של התובעת ומתחיל להבהיל איני פונה אליו יותר , כרגע אני מחפשת עו"ד ומתכננת להוציא את התיק ממנו.
מודה לך מכל הלב.
שלום
אשמח לסייע לך
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני
פרטיי באתר
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר