שלום,
לפני שנתיים עבדתי כפקידה במשרד ממשלתי. באחד מהימים בו עבדתי נתקלתי בשולחן זכוכית קטן שעמד בפינה וכמעט לא ניראה , שהיה שבור . כתוצאה מהפגיעה נפתחה לי השוק מתחת לברך והתחילה לדמם ונאלצתי לקבל טיפול חירום ותפרים באותה הרגל. הפציעה הזאת השאירה צלקת מאוד מכוערת ברגל. הבעייה היא שלא ידעתי לפני שנתיים מה לעשות אז לא עשיתי כלום. מה אני יכולה לעשות היום? זה לא פייר שאני צריכה לסבול מהצלקת הזאת כל החיים בגלל מה שקרה בזמן שהייתי בעבודה וכתוצאה של חוסר אחריות של מי שהשאיר את השולחן זכוכית השבור שם.
היי מירב
ראשית עלייך לפנות לביטוח לאומי ולנסות לקבל משם תגמול ( לאור הזמן שחלף) ו/או לפחות קבלת עמדת המוסד לעניין נכות יש/אין לקבל אינדקציה לתיק. שכן זאת "תאונת עבודה" ואינני יודע אם כבר פנית.
בנוסף, יש לבחון האם במקרה שלך יש רשלנות מעביד ו/או כל גורם אחר באופן כלשהו ויש לתת את הדעת כיצד את מוכיחה את הרשלנות ( יש צילומים, עדים - אינני יודע).
בנוסף, יש לבחון האם יש לך ביטוח פרטי הטומן בחובו כיסוי רלוונטי ( תאונות אישיות למשל ).
מקווה שעזרתי
ערב טוב
אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר