שלום,
בשהותי באולם במרכז, בארוע צהריים, החלו המלצרים להכין את ארוע הערב. מלצר אחד דחף שולחן בופה גבוה מזכוכית והפיל אותו על הרגל שלי. נחתכתי חתך ארוך וקבלתי מכות יבשות בכל הרגל. קיבלתי טיפול בבית חולים וזריקת טטנוס. מזה שבוע אני בחופשת מחלה, סובלת מכאבים, וכנראה תשאר לי צלקת. יש לציין שהארוע היה במהלך עבודה.
האם יש עילת תביעה? את מי עלי לתבוע את מקום עבודתי או האולם? מה סדר גודל התביעה? ולאיזה עו"ד אתם ממליצים לי לפנות?
היי נועם
יש לבחון האם מדובר בתאונת עבודה בתנאים הקבועים בחוק ולפעול אל מול המוסד לביטוח לאומי.
בנוסף ומבלי קשר, יש לבחון תביעת רשלנות כנגד האולם ו/או המלצר ( לדעתי על פניו וכעולה מהפרטים בשאלתך , קיימת רשלנות , התוצאה קשה ולא שכיחה) לכן לדעתי יש עילת תביעה במישור הזה.
המייצג המשפטי הינו עו"ד בתחום הנזיקין .
לאמוד את הנזק ( סדר גודל התביעה) אינו רלוונטי כרגע , שכן את מצויה בתהליך טיפול והחלמה וצריך לראות האם הצלקת שתישאר תהיה מכוערת, מציקה, מגרדת , זוהרת , מיקום וגודל,,,וכיוצ"ב קצת מוקדם לחשוב על גובה הנזק.
שאר פרמטרים רבים .
חשוב מאד כרגע לאסוף ראיות אם ישנן צילומים , שמות עדים , חשוב גם לפעול ללא דיחוי מול האולם בהודעה על המקרה וקבלת פרטי הביטוח וכיוצ"ב...
מקווה שעזרתי
אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר