אתמול בערב הייתי בערב חברה במועדון בתל אביב, ושתיתי לא מעט. ככל הנראה בשלב מסוים חשתי ברע, לצערי אני לא כל-כך זוכרת מה בדיוק קרה. כשהתעוררתי, מצאתי את עצמי מוטלת על הרצפה לבד בבר חשוך וסגור. העובדים של המקום כנראה סגרו את המועדון, ניקו, הרימו את כל הכסאות, והשאירו אותי לבד בחוסר אונים מוחלט, כשאני מוטלת על הרצפה! השעה הייתה 3 בלילה. עדיין חשתי ברע, ניסיתי לצאת מהמקום, אך תחילה ללא הצלחה- הניסיון שלי לצאת הפעיל את האזעקה. לבסוף, מצאתי דלת שלא הייתה נעולה והצלחתי לצאת.
ואני תוהה - איך העובדים יכלו לסגור את המקום מבלי לראות שיש אדם חסר אונים מעולף באמצע המועדון על הרצפה? האם ישנה עילה לתביעה?
אמנם לא נגרם לי נזק גופני, אך זו הייתה חוויה מאוד לא נעימה, ואף משפילה. אם חס וחלילה הייתי מאבדת את ההכרה או חמור מכך, היה יכול להיגרם לי נזק כבד.
בתודה מראש,
יוליה.
היי יוליה,
על פניו לפי מבחן התוצאה , התוצאה בהחלט לא מקובלת ואולי יש פה רשלנות וגם אם כן, תרומתך למקרה רבה מאד.
. מבחינת נזק בר פיצוי- לא ברור איזה נזק בר פיצוי נגרם לך .
בזירה המשפטית - כיצד תוכיחי כאשר אינך זוכרת מה קרה? .
שאלה: האם יכול להיות שיצאת ונכנסת בחזרה דרך הדלת שאינה הייתה נעולה? לאחר שהמקום נסגר?
נקודה למחשבה....הרי אינך זוכרת....
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר