לפני כשבועיים בערך במהלך שעות העבודה נפגעתי מרכב חולף שבא מהכיוון הנגדי של הכביש. לאחר מכן איבדתי את ההכרה והובלתי לבית חולים שם קיבלתי 7 ימי מחלה.
הוצאתי טופס 250 והבאתי אותו לרופא המשפחה (קופת חולים כללית) והוא הוסיף לי עוד 3 ימי מחלה. חזרתי אליו בתלונות לכאבים והוא הוסיף לי עוד 6 ואמר לי שהוא יכול להביא רק עד 21 ימי מחלה! אני עוד מרגיש כאבים ולפי מה שהבנתי הוא יכול להביא לי עד 90 יום .. למה הוא אומר עד 21?? אם אני יחזור אליו אחרי ה21 הוא יביא לי עוד או שאני צריך ללכת לרופא אחר?
אכן נכון, בתאונת עבודה רופא משפחה יכול ליתן עד 90 ימי מחלה ואחכ יש לפנות לרופא תעסוקתי. אם הרופא הספציפי מסרב לתת ימי מחלה נוספים, כדאי לפנות לרופא אחר שבתחום מומחיותו כאבייך, לדוג' אורטופד. בהצלחה והחלמה מהירה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
תודה על התשובה.. הייתי אצלו היום שוב והוא הראה לי בדף חוק שהוא יכול להביא לי עד 21 ימי מחלה והוא משתוקק להפנות אותי לרופא תעסוקתי. כבר ירדו לי הפצעים הרצינים מהפנים ואני חושש שהרופא יגיד שאין בעיה, למרות שיש לי עדיין כאבים. אחרי שרופא תעסוקתי נותן המלצה זה סוף הסיפור מבחינת רופאים לא? או שאני אלך לרופא משפחה אחר? העורכת דין שלי אמרה שאין מה לעשות ולקבוע פגישה עם רופא תעסוקתי והבעיה שזה לוקח זמן ובנתיים אני לא עובד ויש לי הרבה כסף לשלם. ללכת לרופא משפחה אחר?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר