אני חולה כבר שנתיים במחלה נוירולוגית וכושר עבודתי נפגע מאוד. פניתי לחברה למימוש זכויות מכיוון שהם פרסמו שבהם נותנים יעוץ להגשת תביעה לנכות מבטוח לאומי. הייתי תמימה ונאיבית והם נצלו את זה ובפגישה איתם הם דאגו לייאש אותי ולהבטיח לי שרק אם אגש דרכם אזכה. ואכן בתמימותי חתמתי להם. כמה שעות אחר כך התחרטתי על פזיזותי. דברתי עם הפקידה שם אך היא אמרה שחתמתי ואין מה לעשות . בקשתי ממנה את הטפסים עליהם חתמתי ורציתי לברר האם חוקי הצורה בה מחתימים אנשים והאם זה חוקי שאין דרך חזרה. בחוזה התקשרות איתם נכתב שאני מחויבת לתת להם 25% מכל סכום שאקבל מביטוח לאמי למשך 36 חודשים ואם ארצה בכל שלב לפני סיום 36 חודשים מיום החתימה להפסיק את ההתקשרות עלי לתת להם מראש את כל עמלתה הצפויה של החברה ובתוספת 3000 ש"ח. כמו כן החתימו אותי על שטר חוב של 10000 ש"ח שהחברה יכולה לגבות ממני ללא שום תנאי. האם יש איזה יציאה מהסיפור הזה?
אהלן סיגל
לא אהבתי את מה שתארת וסביר להניח שקיים נתיב אחד או יותר משפטי לפעולה. המדובר בחוזה ואולי חוזה אחיד ולסגת מחוזה זה תמיד קשה.
השא' אינה מתאימה לפורום .
כדאי שתפני את השא' לפורום צרכנות
אך בכל מקרה כדאי שתיגשי ותקחי ייעוץ פרטני לעניין במהרה.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר