יש לי עסק גימבורי, שמתנהל ע"פ כללי הבטיחות הנדרשים ובנ וסף ע"פ צו הלב והמוסר האישי כשרואה לנכון.
לאחרונה קיבלתי תביעה על ילדה ששברה את ידה במתחם הגימבורי.
האירוע מצולם-הילדה ניזוקה עקב שימוש לא זהיר-טיפסה על מתקן ונפלה ישירות על ידה.(שניות מס לפניי הנפילה אמה שישבה לידה וצפתה בה ראתה שבתה מטפסת בחוסר זהירות על מתקן שלא יועד לטיפוס והעירה לה שלא לנהוג כך.ומשנהגה כך שוב והפעם ללא תשומת לב האם, מהדה).
הילדה שברה את ידה.
העסק אמנם מבוטח,אך ישנה ההשתתפות עצמית לא מבוטלת!!!
האם עליי לשלם על אירוע זה שקרה על לא עוול בכפי????
האם יש בכך מן הצדק???
ויקטוריה שלום,
על מנת שתביעתם תזכה בפיצוי, הם נדרשים להוכיח כי אכן התרשלת. אם הנסיבות הינן לפי תיאורך - אין כאן רשלנות.
אך, האם אין מתפקידך להציב אדם מטעמך שיוודא כי הילדים מטפסים על המתקנים כראוי, האם המתקן ממנו נפלה אינו בטיחותי, האם עובדת היותו בג'ימבורי אינה מסוכנת וכיו"ב.
האם זו תביעה קטנה או רגילה?
האם צורפה חוות דעת? מה הנזק שנגרם לילדה?
כדאי לפנות לעורך דין לייעוץ.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
תודה רבה על התשובה.בהמשך לתשובתך האם עובדת היותה בגימבורי מסוכנת-למה הכוונה? גם עובדת היותי הולכת ברחוב מסוכנת.?!
מה ההבדל בין תביעה קטנה/רגילה? איך יודעת האם תביעתי רגילה/קטנה?
צורפה חוות דעת:
לצערי,הילדה שברה את ידה ,ע"פ מסמכי ביה"ח בו טופלה הנ"ל עברה "נסיון רדוקציה סגורה שנכשל ולאחריו עברה תחת הרדמה כללית שחזור סגור של השבר".אני מניחה שהילדה עברה הרבה סבל ,
אך האם זו סיבה בגללה עליי לשלם?
הכוננה היתה שהמתקן ממנו נפלה הינו מסוכן.
מה כתוב בדף הראשון לתביעה, איזה בית משפט?
לאור הנזק נראה כי מדובר בתביעה רגילה.
אם יש לך ביטוח נראה כי כדאי להפעילו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המתקן אינו מסוכן.לפני המשפט עליי להגיש כתב הגנה?מה מטרתו?
האם הוא מחייב עו"ד?
אם אפעיל את הביטוח אשלם 6000 שח, מה שנורא מקומם. אני צריכה לשלם למישהו שמחפש איך לעשות כסף מהיר על גבי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר