לפני כ5חודש קרתה לי תאונת עבודה
\דרכים ,עבדתי בחברת קצ"אא אשקלון בתור מאבטח בה
כחלק מתפקידי בדקתי מכלית דלק בתרם תיגש לתדלוק במתקן
בעת הבידוק של המכלית כאשר אני נמצא על גבי גג המכלית הדלק ובודק את המכלית כחלק מתפקידי,לפתע הנהג החל בנסיעה אל תוך המתקן למרות שאני עדיין על המשאית(טען שלא ראה שאני עדיין בודק)כתוצאה מכך שהוא נוסע קדימה ואני קשור לגג המסעוף בריתמת בטיחות לפי הנוהלים וכו.נמשכתי אחורנית ואיבדתי תשיווי משקל מכך שהמכלית נעה קדימה והכבל מושך אותי אחורנית,עקב כך נגררתי על גבי פתחי הדלק שלו אם אובדן הכרה עד אשר הכבל בטיחות לא יכל יותר להימתח וזה העיף אותי מהמשאית מגובה 4 מטרים והוטחתי בעוצמה בריצפת הבטון
ישנם מספר גופים שמעונין לקבל חוות דעת כיצד עליי ליפעול כנגדם
מהמקום פוניתי באמבולנס למיון שבו רק ביצעו לי צילומי רנטגן(והאורטופד כלל לא נגע בי)ברנטגן לא ניתן היה לזהות תפציעות שנגרמו ושיחררו אותי לבית
כאשר כל גבי ובגדיי חתוכים,רק לאחר כחודש בוצע לי בדיקת הcrהראשונה לעמוד השידרה הצוורי שבו לדוגמא היה שבר מרוסק בזיז האחורי שלc7ועוד..עקב הטיפול הלקוי בי נאלצתי לעבור כ4 פעמיים ct. מיפוי עצמות וmri שזה בנוסף כמות קרינה קשה שהגוף ספג בהן
בנוסף מטופל בטיפולי פיזוטרפיה ותומך ליד ולגב..וכעת מופנה ע"י הפיזיוטרפיז ושאר הרופאים לפסיכאטר עקב סימני טראומה ממני
בנוסף כבר כחודשיים ממתין לועדה רפואית בביטחו לאומי שמלווא במשיכת זמן ע"י ביטוח לאומי אני כבר כחודשיים לא מקבל שקל מאף גורם אני מעונין לדעת ממי אמור לקבל כסף מביטוח לאומי מהעבודה מהביטוח של המשאית למי עליי ליפנות כי מצבי מידרדר הן גופנית והן נפשית
לאבי שלום
ראשית ,החלמה מהירה
לגופו של ענין
על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונת
דרכים , ברגע שהתאונה מוגדרת
כתאונת דרכים הרי שהינך חייב לתבוע את חברת הביטוח שמבטחת בביטוח חובה את הרכב המעורב- במקרה שלך חברת הביטוח שביטחה בביטוח חובה את המשאית
בנוסף לתביעה האזרחית שמתנהלת בפרוצדורה שהיתווה החוק יש לך עילת תביעה כנגד הביטוח לאומי
תשומת ליבך כי במידה ותתבע נכות מהביטוח לאומי הרי שקביעתם , מבחינת הנכות , תחייב גם במישור היחסים שבינך לחברת הביטוח , לפיכך חשוב להגיע מוכן כיאות לועדה הרפואית
הועדה הקרובה יכולה לקבוע לך נכות זמנית ובהמשך להתייחס לעובדה האם נותרה לך נכות לצמיתות
אשמח לסייע לך
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר