אז ככה לפני כחודש במהלך משחק כדורסל במגרש ציבורי בעיר החלקתי בגלל שהמגרש היה עם חול וצואה של יונים שהצטבר , ושברתי את שורש כף היד. התפנתי לבית החולים ושם גיבסו לי את היד. לאחר מספר שעות חזרתי שוב לבית חולים בעקבות נפיחות קשה וחוסר תחושה באצבעות , כשהגעתי הורידו לי את הגבס ולמחרת הוחלט לנתח אותי , עברתי ניתוח שכלל פלטינה ובעקבות זמן ההמתנה מהפציעה והנפיחות ביד לא הצליחו לסגור את התפרים ולכן השתילו לי עור באיזור הפלטינה. שיקום היד יהיה כמה חודשים, והיד כרגע נראית במצב זוועתי עם המון צלקות .
התייעצתי עם עו"ד והוא ביקש ממני 25 אחוז על התיק לפני משפט וגם אחרי לא כולל מע"מ.
אשמח לדעת כמה אחוזים בערך נהוג לקחת על תיק מהסוג הזה. כי 25 אחוז לפי בדיקה קטנה שערכתי זה לא זול בכלל.
שלום רב,
ככלל, בהעדר הגבלה חוקית, עורך דין רשאי לקבוע את סכום שכר הטרחה אותו הוא מעוניין לגבות. בד"כ נהוג, לפני הגשת תביעה לגבות 20%+מע"מ כשלאחר הגשת תביעה היה והדבר מסתיים בפשרה 22.5% והיה בפסק דין 25%.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר